Víkendové Menu
21. – 22. 6. 2014
Vegetariánský boršč
Kořenová zelenina, cibule, řapíkatý celer, zelí červené a bílé rané, brambory, česnek, první letošní červená řepa z Pasohlávek, zakysaná smetana, vinný ocet, cukr
(Vegetariánské, bezlepkové)
45,-
Cannelloni plněné bio hovězím masem v rajčatové omáčce
Italské těstoviny – cannelloni, bio hovězí maso, cibule, česnek, mrkev, řapíkatý celer, červené víno, rajčata, bešamel, parmazán
107,-
Cannelloni plněné ricottou, pórkem a žampiony v rajčatové omáčce
Italské těstoviny – cannelloni, pórek, žampióny, chilli, česnek, cibule, rajčata, červené víno, bešamel, parmazán
(Vegetariánské)
98,-
Salát se syrovou zeleninou, vejcem a omáčkou z podmáslí a avokáda
Vejce z podestýlkového chovu, podmáslí, avokádo, pačesneček citronová šťáva, olivový olej, karotka, okurek, paprika, salátové lůžko
(Vegetariánské, bezlepkové)
112,-
Kachní prsa na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou
Kachna z českého chovu, rozmarýn, sušené švestky, povidla, hovězí vývar, citrón
(Bezlepkové)
178,-
Steak z kuřecích prsou s holandskou citronovou omáčkou
Kuřecí prsa z českých kuřat, máslo, žloutky, citrón
(Bezlepkové)
129,-
Domácí sladkosti:
Jahody se šlehačkou
43,-
Jahodový koláč
35,-
Přílohy:
Vařené brambory 25,-
Bramborová kaše 30,-
Opékané brambory 35,-
Arabský chleba 2ks 25,-
Košík pečiva 10,-
21. - 22. 6. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat