Lilek byl znám již ve starém Římě, a tehdy věřili,
že častá konzumace lilku způsobuje šílenství a proto ho nazývali Jablka bláznů.
Mrkvovo-pomerančový krém s chilli, zázvorem a koriandrem 35,-
Mrkev,
kořenovka , brambor (bezlepkové)
Musaka 94,-
Hovězí roštěná, lilek,
brambor, cibule, bešamel, skořice
Pečená dýně hokaido s bramborami a provensálskými
bylinkami 78,-
Obědový
salát a maso týdne:
Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou 86,-
Fér jehněčí z vysočiny marinované
v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy, máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)
Jehněčí kotletky na tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami 351,-
Fér jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a česneku (bezlepkové)
Jehněčí burgr (
nový a větší 150g) v housce
s opekaným bramborem 138,-
Fér jehněčí z vysočiny
sladkost
:
Bavorský jablkovo-ořechový koláč
35,-
Žádné komentáře:
Okomentovat