a do vánoc budeme v pátek dělat kapra pro inspiraci, pro ty co ho trápí na vánoce jen v trojobalu.
Rybí vývar s chilli a koriandr, mořské řasy a skleněné nudle 35,-
Kapr,
kořenovka , (bezlepkové)
Kapr na slanině s kořenovou
zeleninou a bramborem (bezlepkové) 86,-
Dušený lilek s rajčaty,česnekem,
řapíkatým celerem a olivami 78,-
(bezlepkové)
(bezlepkové)
Obědový
salát a maso týdne:
Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou 86,-
Fér jehněčí z vysočiny marinované
v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy, máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)
Jehněčí kotletky na tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami 351,-
Fér jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a česneku (bezlepkové)
Jehněčí burgr (
nový a větší 150g) v housce
s opekaným bramborem 138,-
Fér jehněčí z vysočiny
sladkost
:
Čokoládová roláda
35,-
Žádné komentáře:
Okomentovat