Denní nabídka:
Celerový krém se špenátem s ricottou a jogurtem 35,-
Celer řapíkatý i bulva,
cibule,brambor,
(Vegetariánské-bezlepkové)
Vařený hovězí jazyk se sardelovou omáčkou
a štouchanými bramborami
recept podle kuchařské knihy Luisy Ondráčkové, která vařila na faře kláštera na Starém Brně (bezlepkové) 87,-
recept podle kuchařské knihy Luisy Ondráčkové, která vařila na faře kláštera na Starém Brně (bezlepkové) 87,-
Omeleta s fetou, zelenou fazolkou, mátou,
medvědím česnekem a bramborami vejce,mléko,
(Vegetariánské-bezlepkové) 79,-
(Vegetariánské-bezlepkové) 79,-
Steak a obědový salát týdne:
Maková panenka s olivovou tapenadou a španělskými
bramborami
Vepřová panenka (200g), mák, černé a zelená olivy, paprika, brambory-paprika, rajčeta, česnek, petržel
Vepřová panenka (200g), mák, černé a zelená olivy, paprika, brambory-paprika, rajčeta, česnek, petržel
(Bezlepkové) 186,-
Salát s kuřecím
masem a rýžovými nudlemi
Kuřecí prsa,česnek zázvor,okurek polníček,
rukola, špenát, zálivka-slunečnicový olej bio, sezamový olej, balsamikový ocet,
sojová omačka
(bezlepkové) 92,-
Domácí sladkosti:
Jablečný pie 35,-
Lívance s čerstvými jahodami
a kysanou
smetanou 68,-
Žádné komentáře:
Okomentovat