pátek 23. ledna 2015

Pátek 23. 1. 2015

Všechny ryby jsou z brněnských Pisárek- z akvaponické farmy. Čerstvější ryby v Brně nejsou.

Rybí krém s pstružím kaviárem a kysanou smetanou
Vývar z mořských ryb, česnek, mrkev, petržel, celer, brambor smetana, žloutek, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
45,-

Losos malý celý z Pisárek s citrónem, domácím rucolovým pestem a šťouchanými bramborami
Losos, citron, bazalka, česnek, parmazán, slunečnicová jádra, oříšky kešu, panenský olivový olej
(Bezlepkové) vel300-500g
100g/65,-

Filet z mořského pstruha z Pisárek s citrónem (200g), domácím rucolovým pestem a šťouchanými bramborami
Losos, citron, bazalka, česnek, parmazán, slunečnicová jádra, oříšky kešu, panenský olivový olej
(Bezlepkové) 
174,-

Čerstvé Tagliatelle s mořským pstruhem, špenátem ve smetanové omáčce
Pstruh mořský, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, máslo, parmazán, čerstvé těstoviny Tagliatelle, bazalka
125,-

Cukety s bramborem, sušenými rajčaty a špenátem zapečené s mozzarelou a jogurtem
Cukety, brambory, sušené rajčata, baby špenát, mozzarela, jogurt (Bezlepkové, vegetariánské)
93,-

Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou
Vepřová kotleta s kostí z českého chovu, hořčice, smetana, salátek
(Bezlepkové)
154,-

Salát s kuřecím masem, avokádem a estragonem
Kuřecí prsa, avokádo, estragon, panenský olivový olej, balzamikový ocet, jarní cibulka, dijonská hořčice, slanina, směs salátových listů
(Bezlepkové)
123,-

Žádné komentáře:

Okomentovat