sobota 24. ledna 2015
Víkendové menu 24-25. 1. 2015
Kuřecí krémová polévka s citronem a rýží
Kuřecí vývar, cibule, česnek, chilli, smetana, celer, mrkev, petržel, rýže, citron, brambor
(Bezlepkové)
45,-
Rybí krém s pstružím kaviárem a kysanou smetanou
Vývar z mořských ryb, česnek, mrkev, petržel, celer, brambor smetana, žloutek, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
45,-
Vepřové srdce na červeném víně s rýží
Vepřové srdce, cibule, česnek, řapíkatý celer, rajčata, mrkev, červené víno, rýže basmati
(Bezlepkové)
86,-
Rizoto s červenou řepou, ricottou a rukolovým pestem
Rýže Vialone Nano, cibule, zeleninový vývar, mrkev, petržel, celer, červené víno, máslo, parmesan, pesto (slunečnicový olej, rukola, slunečnicová semínka)
(Bezlepkové, vegetariánské)
104,-
Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou
Vepřová kotleta s kostí z českého chovu, hořčice, smetana, salátek
(Bezlepkové)
154,-
Salát s kuřecím masem, avokádem a estragonem
Kuřecí prsa, avokádo, estragon, olivový olej, balzamikový ocet, jarní cibulka, dijonská hořčice, slanina, směs salátových listů
(Bezlepkové)
123,-
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat