Dnes jsme vám navařili večer koncert a
Špenátová polévka s parmezánovo-polentovými noky
Zeleninový vývar, kořenová zelenina, špenát, cibule, česnek, parmezán, polenta
(Vegetariánské, bezlepkové)
45,-
Kuřecí prsa pečená ve šlehačce s vařeným bramborem
Kuřecí prsa, šlehačka, červená paprika, koření (Bezlepkové)
96,-
Cassoulet
Jehněčí kýta, kůže z uzené slaniny, husí játra foie gras, husí paštika, Armagnac, suché bílé víno, cibule, česnek, bílé fazole, bouquet garni.
Podáváme se Svatovavřineckým vínem (1 dcl) a bílým pečivem v ceně. (Bezlepkové)
145,-
Ravioli plněné ricottou a špenátem sypané parmezánem
Ravioli – semolina, vejce, syrovátka, ricotta, špenát, máslo, parmezán (Vegetariánské)
108,-
Pečená zelenina s mozzarellou a polentovými noky
Řapíkatý celer, paprika, rajčata, cuketa, šalvěj, mozzarella z buvolího mléka, polenta
(Vegetariánské, bezlepkové)
94,-
Víkendové menu 11.–12. 1. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat