Nepřehlédněte Cassoulet, můžem vařit jen jednou za rok.
Kultovní jídlo francouzské kuchyně.
Vepřový vývar s játrovými knedlíčky, domácimi nudlemi a čerstvým křenem
35,-
Vepřové morkové kosti, žebra, hlava, cibule, kořenová zelenina, knedlíčky,-játra,vejce, strouhanka (bez nudlí a knedličků bezlepkové)
Cassoulet 128,-
Kůže ze slaniny, fazole bílá, jehněčí, husí klobása, kacní paštika, armagnac, bíle víno, tymian, a 2 dny vaření a pečení. K jídlu doporučujeme zweigeltrebe od Ericha Nebenführa. (bezlepkové)
Porkové lasagne 82,-
Salát a maso týdne:
Salát s hovězím steakem, čekankou a hořčičnou zálívkou 96,-
Hovězí maso, máta, čekanka, salát, med (bezlepkové)
Vepřové medailonky z panenky s chilli fazolemi a pečivem 134,-
Domácí koláče:
Jablečný štrůdl 35,-
Zázvorový čaj 30,-
Žádné komentáře:
Okomentovat