čtvrtek 22. listopadu 2012

22.11.2012

Nepřehlédněte Cassoulet, můžem vařit jen jednou za rok.
Kultovní jídlo francouzské kuchyně.

Vepřový vývar s játrovými knedlíčky, domácimi nudlemi  a čerstvým křenem 
35,-                         
Vepřové morkové kosti, žebra, hlava, cibule, kořenová zelenina, knedlíčky,-játra,vejce, strouhanka  (bez nudlí a knedličků bezlepkové)

Cassoulet                                            128,-
Kůže ze slaniny, fazole bílá, jehněčí, husí klobása, kacní paštika, armagnac, bíle víno, tymian, a 2 dny vaření a pečení. K jídlu doporučujeme zweigeltrebe od Ericha Nebenführa. (bezlepkové)

Porkové lasagne                                  82,-


Salát a maso týdne:

Salát s hovězím steakem, čekankou a hořčičnou zálívkou                              96,-
Hovězí maso, máta, čekanka, salát, med (bezlepkové)

Vepřové medailonky z panenky s chilli fazolemi a pečivem                            134,-

Domácí koláče:
Jablečný štrůdl                                     35,-                      

Zázvorový čaj                                       30,-

Žádné komentáře:

Okomentovat