Studený hráškový krém s mátou
Zeleninový vývar, hrášek, smetana, máta
(Vegetariánské, bezlepkové)
35,-
Pošírovaná vepřová panenka s celerovo-bramborovým pyré
Vepřová panenka, kuřecí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
(Bezlepkové)
105,-
Pečená rajčata s bramborovým pyré a bazalkovým vinaigrette
Rajčata, brambory, smetana, máslo, domácí bazalkové pesto, vinný ocet
(Vegetariánské, bezlepkové)
79,-
Steak a obědový salát týdne
Roastbeef s lehkým bramborovým salátem a domácí tatarkou
Hovězí roštěná 2oog, rané brambory, vinaigrette, jarní cibulka, hladkolistá petržel (Bezlepkové)
189,-
Salát s grilovanou cuketou a pršutem
Grilovaná cuketa, pršut, směs salátových listů, medový dresing, mandle
(Bezlepkové)
117,-
Domácí sladkosti:
Cheesecake s lesním ovocem
35,-
Domácí lívance s jahodami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s borůvkami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s malinami
a kysanou smetanou
78,-
24.7.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat