Studený česnekový krém s krutonem
Česnek, brambory, cibule, majoránka, máslo, smetana, bílé pečivo
(Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)
35,-
Studený hráškový krém s mátou
Zeleninový vývar, hrášek, smetana, máta
(Vegetariánské, bezlepkové)
35,-
Kohout na víně s opečeným novým bramborem
Mladí kohoutci z Čočkova biojarmarku, červené víno, šalotka, žampiony, slanina, bouqet garni, rajčata, česnek, mrkev, nové brambory
(Bezlepkové)
105,-
Pošírovaná vepřová panenka s celerovo-bramborovým pyré
Vepřová panenka, kuřecí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
(Bezlepkové)
105,-
Ratatouille s opečeným novým bramborem
Lilek, cuketa, rajčata, řapíkatý celer, cibule, česnek, papriky, nové brambory
(Vegetariánské, bezlepkové)
87,-
Steak a obědový salát týdne
Roastbeef s lehkým bramborovým salátem a domácí tatarkou
Hovězí roštěná 2oog, rané brambory, vinaigrette, jarní cibulka, hladkolistá petržel (Bezlepkové)
189,-
Salát s grilovanou cuketou a pršutem
Grilovaná cuketa, pršut, směs salátových listů, medový dresing, mandle
(Bezlepkové)
117,-
Domácí sladkosti:
Cheesecake s lesním ovocem
35,-
Domácí lívance s jahodami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s borůvkami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s černým rybízem
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s malinami
a kysanou smetanou
78,-
25.7.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat