Fenyklovo-rybí krém s krutonem
Fenykl, vývar z mořských ryb, cibule, smetana, máslo, bílé pečivo
(Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)
35,-
Studený česnekový krém s krutonem
Česnek, brambory, cibule, majoránka, máslo, smetana, bílé pečivo
(Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)
35,-
Filet z pstruha s grepovou holandskou omáčkou a petrželkovým bramborem
Pstruh potoční, růžový grep, žloutky, olivový olej extra vergine, nové brambory, máslo, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
118,-
Pošírovaná vepřová panenka s celerovo-bramborovým pyré
Vepřová panenka, kuřecí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
(Bezlepkové)
105,-
Restované zelené fazolky s bazalkovým vinaigrette a petrželkovým bramborem
Zelené fazolky, bílý vinný ocet, olivový olej extra vergine, domácí bazalkové pesto, nové brambory, máslo, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové)
79,-
Steak a obědový salát týdne
Roastbeef s lehkým bramborovým salátem a domácí tatarkou
Hovězí roštěná 2oog, rané brambory, vinaigrette, jarní cibulka, hladkolistá petržel (Bezlepkové)
189,-
Salát s grilovanou cuketou a pršutem
Grilovaná cuketa, pršut, směs salátových listů, medový dresing, mandle
(Bezlepkové)
117,-
Domácí sladkosti:
Borůvkový dezert s bílou čokoládou a jemným levandulovým nádechem
35,-
Domácí lívance s jahodami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s borůvkami
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s černým rybízem
a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s malinami
a kysanou smetanou
78,-
26.7.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat