sobota 6. září 2014

6. - 7. 9. 2014 Víkendové menu


Nezapomeňte na nedělní koncert. Kultura bude!Zobin Baygan


Květákový krém s česnekovými krutony

Zeleninový vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, brambory, oregano, květák, smetana, bílé pečivo (Bezlepkové)
45,-


 


Filet z candáta s domácím bazalkovým pestem a vařenými bramborami

Filet z candáta (200g) z rybárny Šopík, máslo, domácí bazalkové pesto, brambory z Dolních Dubňan (Bezlepkové)
212,-


 


Hovězí maso na houbách se šťouchanými bramborami

Hovězí krk z řeznictví U křížku na Lidické ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, hřiby pravé, suchohřiby, lišky, žampióny, brambory, máslo, mléko (Bezlepkové)
127,-


 


Kuře pečené na chilli s jasmínovou rýží

Kuřecí maso z Čech, zázvor, chilli, česnek, rajčata, cibule, jasmínová rýže
(Bezlepkové)
98,-


 


Paprikové lodičky plněné ricottou a mozzarellou se šťouchanými bramborami

Papriky od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, ricotta, mozzarella, oregano, česnek, brambory z Dolních Dubňan, máslo, mléko (Vegetariánské, bezlepkové)
93,-


Steak z kachních prsou na portském víně a bylinkách s brusinkovou omáčkou


Kachní prsa, portské víno, brusinky, hovězí vývar, tymián (Bezlepkové)


168,-


 


Salát Tabouleh s kuskusem


Marocký kuskus, zeleninový vývar, citronová kůra a šťáva, jarní cibulka, okurka, cherry rajčata, hladkolistá petržel, máta, cumin, saláty různých druhů (Veganské, bezlepkové)


109,-


 


Domácí sladkosti:


 


Lívance s čerstvými jahodami   78,-


Lívance s čerstvými borůvkami 78,-


Lívance s čerstvými malinami   78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Tortilla.2ks                                   25


Košík pečiva                                10,-



6. - 7. 9. 2014 Víkendové menu

Žádné komentáře:

Okomentovat