čtvrtek 16. dubna 2015
Čtvrtek 16. 4. 2015
Zeleninová s chřestem
Mrkev, celer, petržel, rajčata, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, cuketa, řapíkatý celer
(Bezlepková, veganská)
45,-
Telecí guláš s krupicovými noky
Cibule, česnek, telecí maso, paprika, majoránka, celer, máslo, mléko, krupice, vejce, hladkolistá petržel
126,-
Chřestový guláš s krupicovými noky
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, cibule, červená paprika, česnek, majoránka, mléko, krupice, vejce, hladkolistá petržel
(Vegetariánské)
116,-
Bio chřest s holandskou omáčkou a bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, žloutky, máslo, brambory
(Vegetariánské, bezlepkové)
115,-
Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory
(Vegetariánské)
105,-
Kuřecí steak s chřestem v prosciuttu a pestem z medvědího česneku
Kuřecí prsa Raciola, prosciutto z Gran Moravie, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, medvědí česnek, slunečnicová semínka, parmazán, slunečnicový olej, rukola, citronová šťáva
(Bezlepkové)
146,-
Burger Chorizo
Chorizo, vepřové maso, paprika, zeleninová omáčka, medová hořčice, cibule, salát, jarní cibulka, opečený brambor, domácí houska
140,-
Salát s ogrilovaným šparglem, hoblinkami parmazánu a jogurtovou zálivkou
Mix salátových listů, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, ředkvičky, řecký jogurt, citron, medvědí česnek, olivový olej, parmazán z Gran Moravie
(Bezlepkové, vegetariánské)
124,-
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat