středa 29. dubna 2015
Středa 29. 4. 2015
Miso s houbami, rýžovými nudlemi a tofu
Mrkev, celer, petržel, žampiony, chilli, zázvor, česnek, skořice, badyán, rýžové nudle, sojová miso pasta, koriandr
(Veganská, bezlepková)
45,-
Hovězí nudličky po sečuánsku s jasmínovou rýží
Hovězí maso, zázvor, chilli, sečuánský pepř, skořice, fenykl, jasmínová rýže
(Bezlepkové)
122,-
Restovaná zelenina po sečuánsku s jasmínovou rýží a chřestem
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, pak-choi, červená cibule, sečuánský pepř, skořice, jasmínová rýže, sojová omáčka
(Vegetariánské, bezlepkové)
108,-
Gratinovaný zelený špargl se šunkou, ementálem a šťouchaným bramborem
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
118,-
Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory, hladkolistá petržel
(Vegetariánské)
105,-
Flank steak s fazolkami a smetanovým špenátem
Flank steak (200g), cibule, česnek, špenát, smetana, máslo, mladé fazolky
(Bezlepkové)
174,-
Kuřecí BBQ burger
Kuřecí prsa od pana Zelenky koupena ve Sklizenu, naše domácí barbeque omáčka, baby špenát, medová hořčice, domácí houska
140,-
Salát s opraženým zeleným šparglem a prosciuttem
Mix salátových listů, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, prosciutto z Gran Moravie, med, citron, olivový olej
(Bezlepkové, bez prosciutta vegetariánské)
124,-
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat