pondělí 20. dubna 2015

Úterý 21. 4. 2015

Jarní zeleninová s artyčoky a šparglem
Mrkev, celer, petržel, artyčoky, kapusta, hrášek, květák, brambor, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, rýže
(Bezlepková, veganská)
45,-                           

Kuře po provensálsku se šťouchaným bramborem
Kuře není Babišovo ani polské ale od rodiny Zelenků a koupeno ve Sklizenu, rajčata, provensálské bylinky, česnek, máslo, mléko, brambor, hladkolistá petržel, muškátový oříšek, medvědí česnek
(Bezlepkové)
124,-

Pomalu pečená vepřová roláda s olivovou tapenádou a rýží
Vepřová kýta, olivy černé i zelené, kapary, ančovičky, česnek, oregáno, dijonská hořčice, hladokolistá petržel, rýže
(Bezlepkové)
124,-


Rizoto se zeleným šparglem
Cibule, česnek, řapíkatý celer, rýže arborio, bílé víno, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, máslo, parmazán
(Vegetariánské, bezlepkové)
106,-

Gratinovaný zelený špargl se šunkou a ementálem
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové)
92,-

Medailonky z vepřové panenky se zeleným šparglem v prosciuttu
Vepřová panenka, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, prosciutto z Gran Moravie
(Bezlepkové)
146,-

Mozzarella bio hovězí burger
Bio hovězí ze Sklizena, mozzarella, pesto z medvědího česneku, domácí houska, opečený brambor
140,-

Salát s opraženým zeleným šparglem a prosciuttem
Mix salátových listů, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, prosciutto z Gran Moravie, med, citron, olivový olej
(Bezlepkové)
124,-

Žádné komentáře:

Okomentovat