5. 6. 2013
Denní nabídka:
Hovězí vývar
s krupicovými knedlíčky a domácími nudlemi
Hovězí vývar, hovězí maso, kořenová zelenina, krupice, vejce, mléko, domácí
nudle nejmilejší babičky paní Brabcové
(Bez
zavářky bezlepkové) 35,-
Pošírovaná
vepřová panenka s celerovým pyré
Vepřová panenka, hovězí
vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob
přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo
jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy
vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré
chuťové kvality
(Bezlepkové) 105,-
Dušené
telecí maso na žampionech s bramborovými plackami se šalvějí
Telecí
mléčná plec, cibule, česnek, suché bílé víno, rajčata, rozmarýn, žampióny,
mouka
Příloha: Bramborové placky se šalvějí 107,-
Příloha: Bramborové placky se šalvějí 107,-
Vegetariánské
těstoviny carbonara
Domácí
těstoviny pappardelle, pórek, vejce, parmazán (Vegetariánské) 83,-
Steak a obědový salát týdne
Hanger
steak na sečuánském pepři s asijským salátkem a opékaným bramborem
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
(Bezlepkové) 178,-
Waldorfský
kuřecí salát
Kuřecí prsa, opečené
vlašské ořechy, řapíkatý celer, jablka, majonéza, zakysaná smetana, šalotka,
česnek, salátové lůžko
(Bezlepkové) 93,-
Domácí sladkosti:
Jablkový
pie 35,-
a kysanou
smetanou 68,-
Žádné komentáře:
Okomentovat