Dvojposchoďová hovězí polévka s játrovými knedlíčky a domácím nudlemi babičky Brabcové
vývar z morkových kostí a kořenové zeleniny, a v tomto vývaru se pak vaří hovězí maso jako druhý vývar – proto dvojposchoďová. Cizáci tomu řikají consomé.
(Bez nudlí a knedlíčků bezlepkové)
45,-
Rizoto s omáčkou s kuřecími játry a hovězím bio masem
ryže arborio, kuřecí játra, bio hovězí, slanina bílé víno, cibule, česnek, rajčata, šalvě, parmasan, máslo
(Bezlepkové)
92,-
Ravioli plněné špenátem a ricottou se smetanovou omáčkou
(Vegetariánské)
88,-
Svíčková na smetaně s domácím karlovarským knedlíkem
Hovězí maso- falešná svíčková, kořenová zelenina, smetana
Knedlík- housky, knedlík vejce, mouka, petrželka
136,-
Steak a obědový salát týdne
Vepřová panenka s gorgonzolovo třešňovou omáčkou, salátkem a opékaným bramborem
vepřová svíčková (200g), gorgonzola dulce, třešně ze slovenska, nové brambory
(Bezlepkové)
182,-
Melounový salát s čekankou
Meloun červený, čekanka, řapíkatý celer, jablka, salátové lůžko, med, slunečnicový olej
(Bezlepkové, vegeterianské)
89,-
Domácí sladkosti:
Třešňová bublanina
35,-
Domácí lívance s jahodami nebo meruňkami nebo třešněmi
a kysanou smetanou
68,-
Denní menu 11. 6. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat