6. 6. 2013
Denní nabídka:
Česnekový
krém s máslovým krutonem
Česnek, brambory, zeleninový vývar, kruton z bílého pečiva opečený na
másle
(Vegetariánské,
bez krutonu bezlepkové) 35,-
Jemný
guláš z hovězího krku s domácím karlovarským knedlíkem
Hovězí krk, cibule,
paprika, majoránka, česnek, kološvárská slanina z maďarských specialit na
Pekařské ulici
Příloha – domácí
karlovarský knedlík 98,-
Pošírovaná
vepřová panenka s celerovým pyré
Vepřová panenka, hovězí
vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob
přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo
jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy
vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré
chuťové kvality
(Bezlepkové) 105,-
Houbová
omáčka s domácím karlovarským knedlíkem
Žampióny,
lesní houby, smetana, zakysaná smetana Příloha – domácí karlovarský knedlík
(Vegetariánské) 79,-
Steak a obědový salát týdne
Hanger
steak na sečuánském pepři s asijským salátkem a opékaným bramborem
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
(Bezlepkové) 178,-
Waldorfský
kuřecí salát
Kuřecí prsa, opečené
vlašské ořechy, řapíkatý celer, jablka, majonéza, zakysaná smetana, šalotka,
salátové lůžko
(Bezlepkové) 93,-
Domácí sladkosti:
Lívance
s jahodami nebo meruňkami
a kysanou
smetanou 68,-
Žádné komentáře:
Okomentovat