Zeleninový krém s uzeným lososem
Zeleninový vývar, rybí vývar z lososa, kořenová zelenina, pečené papriky od paní pěstitelky Dlápalové z Břeclavi, lilek, cuketa, uzený losos
(Bezlepkové)
35,-
Pečený losos na badyánu, hřebíčku a citrónu s máslovým bramborem
Norský losos z chovu, máslo, badyán, hřebíček, citron, hladkolistá petržel, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech
(Bezlepkové)
128,-
Špagetová dýně ve smetaně se šalvějí a parmazánem
Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, olivový olej extra vergine, smetana, šalvěj, parmazán
(Vegetariánské, bezlepkové)
85,-
Steak a obědový salát týdne
Telecí steak na hroznovém víně se smetanovou omáčkou a parmazánovým šťouchaným bramborem
Telecí kýta (2oog), hroznové víno, smetana, parmezán, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech
(Bezlepkové)
187,-
Maurský křupavý salát
Karotka, ředkvičky, jablka, rozinky, hladkolistá petržel, máta, sezamová pasta Tahini, červený vinný ocet, opečený sezam
(Vegetariánské, bezlepkové)
97,-
Domácí sladkosti:
Borůvky se šlehačkou
35,-
Domácí lívance s malinami
a kysanou smetanou
78,-
Domácí lívance s borůvkami
a kysanou smetanou
68,-
30. 8. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat