Víkendové menu
17-18. 8. 2013
Halászlé ze sumce a kapra
V rybím vývaru uvařevé porce ryb v rybím guláši- velmi trdiční maďarská specialita.
Rybí vývar z kapra, sumce,lososa a tresky , kořenová zelenina, , cibule, papriky rajčata, česnek
(Bezlepkové) 78,-
Cuketová polévka
Cukety, řapíkatý celer, mrkev, petržel brambory a, cibule
(Bezlepkové-vegetarianské) 35,-
Jehněčí kýta po provensálsku s vařeným bramborem
Jehněčí kýta, rozmarýn, tymian, česnek, kořenová zelenina, brambory
(Bezlepkové) 234,-
Kuřecí prsa pečené ve šlehačce s bramborem
Kuřecí prsa z českého chovu, šlehačka, brambory
(Bezlepkové) 108,-
Lečo s vejcem
Papriky,rajčata, zelená a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové-vegetarianské) 82,-
Steak a obědový salát týdne
Steak z krkovice s lečem a pečivem
Vepřová krkovice, papriky,rajčata, a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové-vegetarianské)
(Bezlepkové) 112,-
Těstovinový salát s prosciutto s citonovou zálivkou
Těstoviny, prošut, olivyy salát ledový, dubový, cherry rajčata, vinegret
(vegetarianské) 98,-
Domácí sladkosti:
Domácí lívance s malinami a kysanou smetanou 78,-
Domácí lívance s borůvkami a kysanou smetanou 68,-
Víkendové menu
Žádné komentáře:
Okomentovat