Denní menu
16. 8. 2013
Halászlé ze sumce a kapra
V rybím vývaru uvařevé porce ryb v rybím guláši- velmi trdiční maďarská specialita.
Rybí vývar z kapra, sumce,lososa a tresky , kořenová zelenina, , cibule, papriky rajčata, česnek
(Bezlepkové) 78,-
Fisch and chips s kaparovo ančovičkou tatarkou
Losos a treska obecná v trojobalu,pečené brambory 116,-
Lečo s vejcem
Papriky,rajčata, zelená a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové-vegetarianské) 82,-
Steak a obědový salát týdne
Kuřecí steak s citronovou holandskou omáčkou a petrželkovým bramborem
Kuřecí prsa z českého chovu, tymián, citronová šťáva, žloutky, olivový olej extra vergine, brambory, máslo, hladkolistá petržel (Bezlepkové) 118
Těstovinový salat s prosutiem s citonovou zálivkou
Těstoviny, prošut, olivyy salát ledový, dubový, cherry rajčata, vinegret 98
Domácí sladkosti: Čokoládová roláda se šlehanou smetanou a banánem 35,-
Domácí lívance s jahodami a kysanou smetanou 68
Domácí lívance s borůvkami a kysanou smetanou 68
Domácí lívance s borůvkami a kysanou smetanou 68
Žádné komentáře:
Okomentovat