Denní menu
Rybí pátek
21. 2. 2014
Fazolový krém s krevetami
Zeleninový vývar, cibule, kořenová zelenina, bílé fazole, krevety na česneku, chilli a koriandru (Bezlepkové)
35,-
Pečená pražma s bylinkovým máslem a špenátovým šťouchaným bramborem
Pražma královská čerstvá (280-350g), rozmarýn, tymián, estragon, máslo, brambory, mléko, špenátové listy (Bezlepkové)
217,-
Rybí placičky se špenátovým šťouchaným bramborem
Treska aljašská, rozmarýn, tymián, estragon, mouka, mléko, vejce, brambory, máslo, špenátové listy
89,-
Sele pečené na medovém pivu se špenátovým šťouchaným bramborem
Kotleta a krkovice ze selete, cibule, česnek, medové pivo, kmín, brambory z Horních Dubňan, máslo, mléko, špenátové listy (Bezlepkové)
105,-
Zapečené brambory s cuketou, špenátem a sušenými rajčaty
Brambory, sušená rajčata, cukety, špenát, tymián (Vegetariánské, bezlepkové)
79,-
Týdenní nabídka
Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem
Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor
(Bezlepkové)
165,-
Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem
Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko
(Bezlepkové)
127,-
Domácí sladkosti
Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku
21. 2. 2014 Rybí pátek
Žádné komentáře:
Okomentovat