Rybí vývar se zeleninou a parmazánovým krutonem
Rybí vývar z mořských ryb, kořenová zelenina, cibule, bouquet garni, bílé pečivo, parmazán
(Bez krutonu bezlepkové)
35,-
Pečený siven s bylinkovým máslem a citrónem, petrželkové brambory
Siven je sladkovodní ryba z čeledi lososovitých velmi podobná pstruhovi, ochutnejte rozdíl na másle, rozmarýnu, šalvěji a tymiánu.
(Bezlepkové)
124,-
Pečený bio bůček s petrželkovým bramborem
Bůček z bio farmy v Sasově, cibule, česnek, citrónová šťáva a kůra, brambory, máslo, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
94,-
Pečené mrkve na zázvoru a medu s polentou
Mrkev, zázvor, med, chilli pasta Harissa, polenta
(Vegetariánské – bezlepkové)
79,-
Brambory dovážíme z rodinné farmy Tuzů v Dolních Dubňanech.
Týdenní nabídka
Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami
(Bezlepkové)
186,-
Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem
+ pomerančová šťáva, balzamikový ocet, salátové lůžko
(bezlepkové)
95,-
7. 2. 2014 Rybí pátek
Žádné komentáře:
Okomentovat