Bramborový krém s kroupovým jelítkem
Brambory, kořenová zelenina, česnek, krev, kroupy, koření- jelito z uzenařství Sláma z Velkých Bílovic
(Bez jelítka vegetarianské i bezlepkové)
35,-
Jehněčí kýta pomalu pečená na kořenové zelenině s rozmarýnem a tymiánem
jehněčí kýta od farmáře z vysočiny, česnek, cibule, kořenová zelenina, vývar, bílé víno, rýže
116,-
Rizoto s fenyklem
rýže Vialone Nano, vývar zeleninový, bílé víno, máslo, cibule, česnek, petržel, parmazán
(Bezlepkové – vegetarianské )
96,-
Caramelini s brokolici,sušenými rajčaty a guincatou frescou ve smetanové omáčce
Naše domácí caramelini s 2 různými naplněmi ve smetanové omáčce
(vegetariánské)
108,-
Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami
(Bezlepkové)
186,-
Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem
Zálivka-pomerančová šťáva, balzamikový ocet
(bezlepkové)
95,-
Domácí sladkosti
Tvarohovo-citronový koláč
35,-
Přílohy:
Vařené brambory 25,-
Šťouchané brambory 30,-
Opékané brambory 35,-
Jasmínová rýže 30,-
Víkendové menu 8 - 9. 2. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat