Víkendové menu
Hovězí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky 45
Hovězí vývar, cibule, kořenová zelenina, vepřová játra, storuhanka
Fazolový krém s krevetami 35
Zeleninový vývar, cibule, kořenová zelenina, bílé fazole, krevety na česneku, chilli a koriandru (Bezlepkové)
Kuře ksakuti (specialita z Indického státu Goa) 78
Kuře z českého chovu, česnek, zázvor, koriandr, tamarindová pasta, kurkuma, chilli, skořice, kokos, cibule, hřebíček, rajčatová passata, (Bezlepkové)
Pečená pražma s bylinkovým máslem a špenátovým šťouchaným bramborem 187
Pražma královská čerstvá (280-350g), rozmarýn, tymián, estragon, máslo, (Bezlepkové)
Zeleninové kari s okrou a bataty 87
Batáty, okra, květák, cuketa, cibule, česnek, rajčata, cizrna, ananas, semena černé hořčice, kokosové mléko, domácí curry pasta – zázvor, chilli, citronová tráv
(Vegetariánské – bezlepkové)
Týdenní nabídka
Cajunský steak se zapečenými fazolemi 198
Roštěnec z mladého býka,.paprika, thymian, Sýr gouda 48%, fazole, rajčatová salsa*, cibule, paprika, koriandr,kysaná smetana
(Bezlepkové)
Salát s těstovinami, hruškou a modrým sýrem 98
Těstoviny, hrušky, rajčata, ořechy, sýr s modrou plísní, vlašské ořechy, cibule, mrkev, bazalka, citronová šťáva, salátové lůžko
(vegetarianské)
Přílohy:
Vařené brambory 25
Šťouchané brambory 30
Šťouchané brambory se špenátem 35
Opékané brambory 35
Jasmínová rýže 30
Chleba nán s česnekem a koriandrem 1ks 35
Arabský chleba 2ks 25
22.-23. 2. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat