pátek 20. března 2015

Rybí pátek 20. 3. 2015

Rybí krémová s lilkem a hoblinou parmazánu
Losos, treska, makrela, cibule, mrkev, petržel, celer, parmazán z Gran Moravie
(Bezlepková)
45,-

Nesmažené fish and chips s  naší domácí tatarkou  a mrkvovým salátkem
Treska, losos, mouka, vejce, strouhanka, nakládané okurky, smetana, medvědí česnek, mrkev, citronová šťáva, pomeranč, brambor
126,-

Vepřová líčka s dušenou kapustou a mrkví se šťouchaným bramborem
Vepřová líčka, cibule, mletá paprika, česnek, kmín, mrkev, kapusta, hladkolistá petržel, brambor, mléko, máslo
(Bezlepkové)
116,-

Rizoto s medvědím česnekem
Italská rýže Arborio, medvědí česnek, zeleninový vývar ( mrkev, celer, petržel), bílé víno, řapíkatý celer, cibule, pórek, parmazán, máslo
(Bezlepkové, vegetariánské)
107,-

Kuřecí prsa Milton s dušenými lilky na portském víně
Kuřecí prsa od pana Zelenky ze Sklizena, vývar, lilky, portské víno, cibulka, petrželka, máslo (Bezlepkové)
143,-

Salát s krvavým pomerančem, avokádem, prosciuttem, fíkovým balsamikovým krémem a výhonky ředkvičky
Lůžko ze salátových listů, pomeranče,  avokádo, prosciutto z Gran Moravie, balsamikový krém z fíků, kardamon, nové koření, olivový olej, citronová šťáva
(Bezlepkové, bez prosciutta veganské)
124,-

Žádné komentáře:

Okomentovat