středa 18. března 2015
Středa 18. 3. 2015
Pho-bo vietnamská polévka s rýžovými nudlemi
Hovězí kosti, hovězí maso, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, chilli, zázvor, badyán, hřebíček, skořice, hlíva ústřičná, sojová omáčka, jarní cibulka, koriandr, skleněné nudle
(Bezlepková)
45,-
Hovězí rendang s rýží basmati
Hovězí kýta z farmy na Vysočině, cibulka, česnek, zázvor, kurkuma, kokosové mléko, bobkový list, citronová tráva
(Bezlepkové)
112,-
Zeleninové hoi-sin závitky s houbami a pórem s rýží basmati
Pórek, cibule, česnek, chilli, čínské zelí, paprika, galagan, mrkev, hlíva ústřičná, sojová omáčka, hoi-sin, skleněné nudle, rýžový papír, rýže basmati
(Veganské)
89,-
Kuřecí prsa Milton s dušenými lilky na portském víně
Kuřecí prsa od pana Zelenky ze Sklizena, vývar, lilky, portské víno, cibulka, petrželka, máslo
(Bezlepkové)
143,-
Salát s krvavým pomerančem, avokádem, prosciuttem, fíkovým balsamikovým krémem a výhonky ředkvičky
Lůžko ze salátových listů, pomeranče, avokádo, prosciutto z Gran Moravie, balsamikový krém z fíků, kardamon, nové koření, olivový olej, citronová šťáva
(Bezlepkové, bez prosciutta veganské)
124,-
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat