pátek 20. března 2015

Víkendové menu 21-22. 3. 2015



Kuřecí smetanová polévka s estragonem a drožďovými knedlíčky  
Kuřecí maso, skelety, mrkev, celer, petržel, cibule, smetana, estragon,  droždí, krupice, hladkolistá petržel
(Bez knedlíčků bezlepkové)
45,-

Nesmažené fish and chips s  naší domácí tatarkou  a mrkvovým salátkem
Treska, losos, mouka, vejce, strouhanka, nakládané okurky, smetana, medvědí česnek, mrkev, citronová šťáva, pomeranč, brambor
126,-

Fritézu sice někde máme, ovšem když nemusíme,nepoužíváme. Pečeni při vysoké teplotě s minimálním množstvím použitého oleje (v tomto případě nerafinovaný slunečnicový z Ukrajiny) je šetrnější k surovinám, a tedy především k Vašemu ctěnému zdraví a chuťovým pohárkům.

Hovězí rendang s rýží basmati
Hovězí kýta z farmy na Vysočině, cibulka, česnek, zázvor, kurkuma, kokosové mléko, bobkový list, citronová tráva
(Bezlepkové)
112,-

Rizoto s medvědím česnekem
Italská rýže Arborio, medvědí česnek, zeleninový vývar ( mrkev, celer, petržel), bílé víno, řapíkatý celer, cibule, pórek, parmazán, máslo
(Bezlepkové, vegetariánské)
107,-

Kuřecí prsa Milton s dušenými lilky na portském víně
Kuřecí prsa od pana Zelenky ze Sklizena, vývar, lilky, portské víno, cibulka, petrželka, máslo
(Bezlepkové)
143,-

Salát s krvavým pomerančem, avokádem, prosciuttem, fíkovým balsamikovým krémem a výhonky ředkvičky
Lůžko ze salátových listů, pomeranče, avokádo, prosciutto z Gran Moravie, balsamikový krém z fíků, kardamon, nové koření, olivový olej, citronová šťáva
(Bezlepkové, bez prosciutta veganské)
124,-



Žádné komentáře:

Okomentovat