Zvěřinové hody nám vrcholí a je třeba rozhodnout, zda se zelím, či se šípkovou! Přijďte podpořit svého favorita, výsledky sčítáme a dáme vědět, kdo je v Kabaretu Špaček vítězem tohoto sporu. Halali
Krémová kaštanová polévka
Vývar z jeleních kostí a masa, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jedlé kaštany, smetana(Bezlepkové)
45,-
Kančí kýta podle Slavností sněženek buď se šípkovou, nebo se zelím
Kančí kýta špikovaná slaninou Mangalica, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jelení vývar, domácí šípková nebo bílé zelí
124,-
Jelení sekaná s medovou hořčicí
Jelení plec a krk, Koložvárská slanina, cibule, česnek, divoké koření, medová hořčice (Bezlepkové)
98,-
Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou
Pstruh duhový, máslo, žloutek, olivový olej extra vergine, citronová šťáva (Bezlepkové)
112,-
Květák po římsku
Květák, černé olivy, rajčata, česnek, cibule, hladkolistá petržel, římský kmín, brambory, máslo (Vegetariánské, bezlepkové)
75,-
Přílohy:
Vařené brambory s máslem
25,-
Opékané brambory
35,-
Domácí karlovarský knedlík
35,-
Steak a obědový salát týdne
Steak z panenky divočáka na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem
Panenská svíčková z divočáka 2oog , černá jeřabina – aronie
(Bezlepkové)
258,-
Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem
Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette
(Bezlepkové)
125,-
Srnčí burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor
Srnčí maso (125 g)
138,-
Domácí jelení paštika s foie gras
(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)
75g…………………………………….. 75,-
135g………………………………….. 125,-
Domácí sladkosti:
Kynutý jablkový závin
35,-
Domácí lívance s višněmi a čokoládou
68,-
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-
Špačkovo Halali vrcholí - Víkendové menu 12. - 13. 10. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat