Dnes večer po Karlových Varech, Praze, Hradci Králové, Hamburku, Salzburgu, Knírburku konečně v Brně! Naše nejmilejší Jelení loje! A před tím si nezapomeňte pochutnat na jelení roládě plněné hříbky, či jelení polévce, či jelením burgru. Na laně jsme prostě připravení.
Myslivecká fazolová polévka
Vývar z jelena, jelení maso, bílé fazole, kořenová zelenina, cibule, brambory, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici
(Bezlepkové)
45,-
Jelení roláda plněná houbovou nádivkou s opečeným bramborem a jeřabinovým přelivem
Jelení krk, hřiby, ryzce a pýchavky z Vysočiny, bílé pečivo, mléko, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule červené víno, máslo, černá jeřabina-aronie, brambory z farmy v Dolních Dubňanech
124,-
Pečená mufloní kýta na slanině a česneku, bramborové pyré
Mufloní kýta, koložvárská slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, česnek, cibule, jalovec, citronová kůra, citronová šťáva, tymián, máslo, červené víno, brambory, máslo, mléko
(Bezlepkové)
124,-
Špagetová dýně s rajčaty a bylinkami
Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, rajčata, papriky, česnek, bazalka, oregano, olivy, olivový olej extra vergine
(Vegetariánské, bezlepkové)
83,-
Jelení burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor
Jelení maso (125 g)
138,-
Steak a obědový salát týdne
Steak z jeleního hřbetu na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem
Jelení hřbet 2oog , černá jeřabina – aronie
(Bezlepkové)
258,-
Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem
Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette
(Bezlepkové)
125,-
Domácí sladkosti:
Dýňový koláč
35,-
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-
Speciální jelení menu a speciální Jelení loje 10.10.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat