První jarní den a my ho uctíme čerstvým špenátem, hlívou ústřičnou, a vejcem – na jaře, jak jinak… Zima byla mírná, ale vitamíny stejně chybí.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Hlíva ústřičná, cibule, mletá paprika z maďarských specialit na Pekařské ulici, česnek, majoránka, kmín
(Bezlepkové-vegetariánské)
35,-
Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky
Vepřová plec, slanina, cibule, kmín, mletá paprika z maďarských specialit na Pekařské ulici, listový špenát, cibule, česnek medvědí, brambory, mouka, vejce
87,-
Špenát s vejcem a chlupatými knedlíky
Vejce, listový špenát, cibule, česnek medvědí, brambory, mouka, vejce
(Vegetariánské)
78,-
Hlívu ústřičnou nakupujeme v chráněné dílně v Tuřanech.
Týdenní nabídka
Steak z hovězí roštěné s vinou omáčkou a salátkem
Hovězí roštěná, červené víno Frankovka pánů Trpělky & Oulehly, jablečný ocet, pepř, hovězí vývar, salátek
(Bezlepkové)
187,-
Fenyklový salát s pomerančem
Fenykl bulva, pomeranč ,jarní cibulka, pomerančová šťáva, balsamikový ocet, salátové lůžko
(Bezlepkové-vegetariánské)
96,-
Přílohy:
Vařené brambory 25,-
Šťouchané brambory 30,-
Opékané brambory 35,-
Arabský chleba 2ks 25,-
20. 3. 2014 První jarní den
Žádné komentáře:
Okomentovat