Krem z kolokazie jedlé s koriandrem a houbou enoki 45,-
Kolokazie jedlá aka taro, (Colocasia esculenta) je druh jednoděložné rostliny z čeledi árónovité (Araceae). Jde o velmi starou kulturní rostlinu. +kořenová zelenina, cibule, smetana, máslo (Vegetariánské, bezlepkové )
Kachna na olivách s bramborovými noky 147,-
Kachna z Vodňan, cibule, olivy, rozmarýn, tymian, noky-brambory,vejce, mouka
Gnochi s pestem z medvědího česneku 89,-
Medvědí česnek, parmasan, slunečnicové semínko, petržel, olivový olej, noky-brambory,vejce, mouka
Falafel s kuskusem a jogurtovým dipem 93,-
Cizrna, česnek, koriandr, římský kmín, kuskus, jogurt, koření Za’atar
(Vegetariánské)
Týdenní nabídka
Vepřové steaky s paprikovo fenyklovo jablečnou omáčkou 172
Vepřová panenka, paprika,fenykl, jablka, rajčatová salsa, cibule, koriandr, zakysaná smetana (Bezlepkové)
Cajunský kuřecí salát s mangem a červenou řepou 126
Kuřecí prsa z Vodňan, cajunské koření, mango červená řepa, sezam, ředkvičky, dijonská hořtice, citronová šťáva, salátové lůžko (bezlepkové)
Přílohy:
Vařené brambory 25
Šťouchané brambory 30
Opékané brambory 35
Arabský chleba 2ks 25
Víkendové menu 8.-9. 3. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat