Včera se narodil Hrabal a dnes už není, tak ho ctíme tmavým 14 stupňovým pivem z pivovaru Kout na Šumavě. Skvělá mandlová hořkost se snoubí s jemnou a temnou karamelovou sladovostí, je nebezpečně pitelné. A večer nezapomeňte, je u nás JAZZ!
Špenátová krémová polévka s parmazánovým toastem
Špenát listový, zeleninový vývar, kořenová zelenina, brambory, cibule, česnek, oregano, smetana
(Vegetariánské, bez toastu bezlepkové)
35,-
Pečený králík na víně a provensálských bylinách
Králík, cibule, česnek, čerstvé provensálské byliny, bílé víno, rajčata (Bezlepkové)
83,-
Pečená šunka na medu s jablečnou omáčkou
Pražská šunka od kosti, med, česnek,petrželka, jablka, máslo, jablečný ocet
(Bezlepkové)
67,-
Rizoto s chřestem a česnekem medvědím
Italská rýže Arborio, zeleninový vývar, máslo, bílé víno, řapíkatý celer, cibule, česnek medvědí, čerstvý chřest z Rakouska, parmazán
(Vegetariánské, bezlepkové)
113,-
Rizoto s čekankou, cuketami a ricottou
Italská rýže Arborio, zeleninový vývar, máslo, bílé víno, řapíkatý celer, cibule, čekankové puky, cuketa, ricotta, parmazán
(Vegetariánské, bezlepkové)
97,-
Steak z hovězí roštěné s vinnou omáčkou a salátkem
Hovězí roštěná, červené víno Frankovka pánů Trpělky & Oulehly, jablečný ocet, pepř, hovězí vývar, salátek
(Bezlepkové)
187,-
Salát s pečenou červenou řepou, čerstvým kozím sýrem a zelenou čočkou Puy
Červená řepa, kozí sýr, zelená francouzská čočka, salátové lůžko, petržel, máta, olivový olej extra virgin, balsamikový ocet
(Vegetariánské, bezlepkové)
108,-
Domácí koláče:
Bavorský jablkový koláč se šlehačkou
45,-
Přílohy:
Vařené brambory 25,-
Bramborová kaše 30,-
Opékané brambory 35,-
Arabský chleba 2ks 25,-
Rýže Basmati 30,-
Bramborové nočky 30,-
29. - 30. 3. 2014 Víkendové menu
Žádné komentáře:
Okomentovat