Tak a dneska se jsem se vrátil z Vysočina a natrhal bednu mlaďoučkých kopřiv a zítra bude hodně kopřiv, halušek a šparglu.
A až se bude příští rok psát v kulinářských časopisech o kopřivovém pestu tak si vzpomeňte kde jste ho ochutnali poprvé.
Kopřivovo špenatový krém s kysanou smetanou
Kopřivy z Vysočiny, špenát, kořenová zelenina, brambory,
(vegetqarianské-bezlepkové)
35,-
Halušky s brynzou a slaninou
Brambory, mouka, brynza, slanina od maďarů
82,-
Halušky s brynzou a kopřivovým pestem
Brambory, mouka, brynza, slunečnicový olej,, bazalka, kopřivy z Vysočiny, petržel, slunečnicové semínko
(Vegetariánské)
78,-
Vepřové medailonky ve slanině se zeleným chřestem v prosciuttu na rozmarýnu
(Bezlepkové)
169,-
Salát s chřestem, cukrovým melounem a prosciuttem
Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, prosciutto crudo, salátové lůžko, parmazán, ocet balsamico, pomerančová šťáva
(Bezlepkové)
117,-
Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a rané brambory
Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, strouhanka, máslo, rané brambory (Vegetarianské)
95,-
Omeleta se zeleným bio chřestem
Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské)
85,-
10.4.2014
Žádné komentáře:
Okomentovat