Rybí polévka
Kapr, cibule, kořenová zelenina, jikry i mlíčí, bouquet garni
(Bezlepkové)
45,-
Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
Cibule tří druhů, jehněčí vývar, červené víno, máslo, bílé pečivo, sýr gouda, sýr gruyére, bouquet garni (Vegetariánské, bez toastu bezlepkové)
45,-
Jehněčí kořínek s domácím karlovarským knedlíkem
Jehněčí játra, plíce, ledviny, cibule, kořenová zelenina, kysaná smetana, domácí karlovarský knedlík
109,-
Kapr pečený na zelenině, petrželkové brambory
Kapr z rybárny Šopík, lilek, cukety, papriky, rajčata, řapíkatý celer, cibule, česnek, bílé víno, brambory, hladkolistá petržel, máslo(Bezlepkové)
95,-
Italská bio sekaná s parmazánovou bramborovou kaší
Bio hovězí a vepřové maso ze Sklizena, olivy, česnek medvědí, čerstvé oregano a bazalka, strouhanka, brambory, mléko, máslo, parmazán
95,-
Přírodní řízek z hlívy s petrželovým bramborem
Hlíva z chráněné dílny v Obřanech, kmín, brambory, máslo, hlladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové)
87,-
Salát s vepřovou panenkou, a zeleným chřestem
Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, vepřová panenka, rajčata, salátové lůžko, dijonský vinaigrette
(Bezlepkové)
117,-
Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a brambory
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory (Vegetarianské)
95,-
Omeleta se zeleným bio chřestem
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské, bezlepkové)
85,-
Přílohy:
Vařené brambory 25,-
Bramborová kaše 30,-
Opékané brambory 35,-
Arabský chleba 2ks 25,-
Košík pečiva 10,-
26. - 27. 4. 2014 Víkendové menu
Žádné komentáře:
Okomentovat