pátek 21. listopadu 2014

21. 11. 2014

Francouzská rybí polévka s vínem a rajčaty zapeč brambory


Vývar z mořských ryb, rajčata, bílé víno, cibule, česnek, kořenová zelenina, bouquet garni (Bezlepkové)


45,-


 


Zelná polévka s uzeným masem a maďarskou klobásou


Bílé zelí, uzené maso a kosti, klobáska z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, brambory, kmín, paprika mletá


(Bezlepkové)


45,-


 


Losos pečený na bylinkách s Crème fraîche, vařený brambor


Losos norský, Crème fraîche 38%, cibule, česnek, hladkolistá petržel, brambory (Bezlepkové)


129,-


 


Zapečené brambory s cuketou, paprikami, mozzarellou a vejcem


Cukety, papriky, cibule, česnek, mozzarella, vejce, bylinky, brambory (Bezlepkové)


84,-


Husí škvarky (100g)


(Bezlepkové)


87,-



Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)


(Bezlepkové)


116,-



Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem


275,-


 


Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy


Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy


(Vegetariánské, bezlepkové)


118,-


 


Domácí sladkosti:


 


Lívance s dušenými jablky        78,-


Lívance s dýňovým kompotem 78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                        25,-


Bramborová kaše                       30,-


Opékané brambory                     35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Bramborové lokše 2ks               40,-


Košík pečiva                                 10,-



21. 11. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat