Dnes a až do neděle je náš Špačkovský gastronomický svátek. Po celý rok poctivě schraňujeme a zamražujeme všechny kůže z té skvělé uzené maďarské slaniny, abychom pro Vás mohli připravit ten nejlepší Cassoulet. Po přidání jehněčí kýty, nejjemnější husí paštiky, skleničky Armagnacu, husích jater , skvělé pikantní klobásky a dalších ingrediencí se vytvoří chuťový zázrak.
Cuketová krémová polévka 45,-
Cukety,cibule, česnek, kořenová zelenina,
(bezlepkové)
Cassoulet s pečivem 145,-
Vepřové kuže, jehněčí maso, husí klobása, kachní paštika, bílé víno, Armagnac, česnek, cibule, saturejka,tymian, rozmarýn
(Bezlepkové)
Zapačené brambory s cuketou a sýrem 82,-
Cuketa, brambory, gouda, brie,gorgonzola,caciotta fresca
(Vegetariánské, bezlepkové)
Týdenní nabídka
Vepřové medailonky obalené prosciuttem 169,-
Vepřová panenka, tymián, rozmarýn, prosciutto crudo, salátek
(Bezlepkové)
Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy 118,-
Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy
(Vegetariánské, bezlepkové)
Husí škvarky (100g) 87,-
(Bezlepkové)
Domácí sladkosti:
Lívance s dušenými jablky 78,-
Lívance s dýňovým kompotem 78,-
27.11.2014
Žádné komentáře:
Okomentovat