úterý 4. listopadu 2014

4. 11. 2014

Tak jsme se při včerejším průzkumu zahraničního trhu v Budapešti na dnešní menu nechali inspirovat a nakoupili jsme na „trochu“ lepším Zelňáku – tržišti Vásárcsarnok. Co si budeme povídat – má to střechu a maďaři si opravdu zakládají na lokálních surovinách a kulinářské tradici. Stále se je co učit.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hrášková krémová polévka s česnekovým krutonem


Zeleninový vývar, zelený hrášek, brambory, smetana, máslo, hladkolistá petržel, pečivo, česnek (Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)


45,-


 


Kuře na paprice s dušenou tarhoňou


Kuřecí čtvrtky, cibule, paprika maďarská, kořenová zelenina, bobkový list, smetana, světlá jíška, tarhoňa – maďarské těstoviny


98,-


 


Lečo s opečeným bramborem


Papriky, rajčata, cibule, maďarská paprika, vejce, brambory


(Vegetariánské, bezlepkové)


89,-


Steak z hovězí roštěné s teriyaki omáčkou  a wasabi majonézou


175,-


 


Salát s pečenou červenou řepou, kozím sýrem a čočkou Puy


Červená řepa, kozí sýr, zelená francouzská čočka, salátové lůžko, petržel, máta, olivový olej extra virgin, balsamikový ocet (Vegetariánské, bezlepkové)


115,-


 


Domácí sladkosti:


 


Lívance s dušenými jablky         78,-


Lívance s dýňovým kompotem  78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Tortilla.2ks                                  25,-


Košík pečiva                                10,-



4. 11. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat