22.5.2013
Denní nabídka:
Krém z červené řepy s gorgonzolou sypaný sezamem
Pečená červená řepa, zeleninový vývar, gorgonzola, sezam (Vegetariánské, bezlepkové) 35,-
Pošírovaná kuřecí prsa sypaná bylinkovou strouhankou, šťouchaný brambor s jarním hráškem
Kuřecí prsa, zeleninový vývar, bouquet garni, bílé víno, strouhanka, bylinky, brambory, hrášek
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
Příloha – šťouchaný brambor s jarním hráškem
(Bez posypu strouhankou bezlepkové) 97,-
Bulgur s jarními fazolkami, hráškem a sýrem Bergader
Bulgur, zeleninový vývar, jarní fazolky, čerstvý hrášek, jarní cibulka, máta, hladkolistá petržel, sýr Bergader
(Vegetariánské) 86,-
Steak a obědový salát týdne
Krůtí steak na čerstvých bylinkách s novými bramborami, salsou verde a špenátovým salátkem
Krůtí stehenní steak, rozmarýna, citronový tymián, rané brambory, domácí salsa verde, mladý špenát (Bezlepkové) 146,-
Dubáčkový salát s kozím sýrem, zelenou čočkou a červenou řepou
Salát dubový od pěstitelky paní Drápalové z Břeclavi, pečená červená řepa, francouzská zelená čočka, čerstvý kozí sýr, máta, hladkolistá petržel (Vegetariánské, bezlepkové) 95,-
Domácí sladkosti:
Čokoládové brownies podávané s plátky jahod a domácí šlehačkou 35,-
Domácí lívance s jahodami a sladkou smetanou 68,-
22.5.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat