23.5.2013
Denní nabídka:
Hovězí vývar s domácími nudlemi
Hovězí vývar, kořenová zelenina, domácí nudle nejmilejší babičky paní Brabcové
(Bez nudlí bezlepkové) 35,-
Rajská omáčka s hovězím masem a perníkovým houskovým knedlíkem
Hovězí maso – ořech, rajčatový protlak, rajčatové pyré, smetana, cibule, hovězí vývar
Příloha – domácí perníkový houskový knedlík 107,-
Pošírovaná kuřecí prsa sypaná bylinkovou strouhankou, šťouchaný brambor s jarním hráškem
Kuřecí prsa, zeleninový vývar, bouquet garni, bílé víno, strouhanka, bylinky, brambory, hrášek
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
Příloha – šťouchaný brambor s jarním hráškem
(Bez posypu strouhankou bezlepkové) 97,-
Zeleninové lečo s gratinovanou cuketou
Rajčata, papriky, cibule, bílé víno, bouquet garni, vejce, cuketa
Příloha – pečivo nebo nové brambory
(Vegetariánské, s bramborem bezlepkové) 79,-
Steak a obědový salát týdne
Krůtí steak na čerstvých bylinkách s novými bramborami, salsou verde a špenátovým salátkem
Krůtí stehenní steak, rozmarýna, citronový tymián, rané brambory, domácí salsa verde, mladý špenát
(Bezlepkové) 146,-
Dubáčkový salát s kozím sýrem, zelenou čočkou a červenou řepou
Salát dubový od pěstitelky paní Drápalové z Břeclavi, pečená červená řepa, francouzská zelená čočka, čerstvý kozí sýr, máta, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové) 95,-
Domácí sladkosti:
Jahodový dort se žloutkovým krémem 35,-
Domácí lívance s jahodami a sladkou smetanou 68,-
23.5.2013
Žádné komentáře:
Okomentovat