23.5.2013
Denní nabídka:
Hovězí vývar
s domácími nudlemi
Hovězí vývar, kořenová zelenina, domácí nudle nejmilejší babičky paní
Brabcové
(Bez
nudlí bezlepkové) 35,-
Rajská
omáčka s hovězím masem a perníkovým houskovým knedlíkem
Hovězí maso – ořech, rajčatový protlak, rajčatové pyré, smetana, cibule, hovězí vývar
Příloha – domácí perníkový houskový knedlík 107,-
Hovězí maso – ořech, rajčatový protlak, rajčatové pyré, smetana, cibule, hovězí vývar
Příloha – domácí perníkový houskový knedlík 107,-
Pošírovaná
kuřecí prsa sypaná bylinkovou strouhankou, šťouchaný brambor s jarním
hráškem
Kuřecí prsa, zeleninový vývar, bouquet garni, bílé víno, strouhanka, bylinky, brambory, hrášek
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
Kuřecí prsa, zeleninový vývar, bouquet garni, bílé víno, strouhanka, bylinky, brambory, hrášek
Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality
Příloha – šťouchaný
brambor s jarním hráškem
(Bez posypu strouhankou bezlepkové) 97,-
(Bez posypu strouhankou bezlepkové) 97,-
Zeleninové
lečo s gratinovanou cuketou
Rajčata, papriky, cibule,
bílé víno, bouquet garni, vejce, cuketa
Příloha – pečivo nebo nové brambory
(Vegetariánské, s bramborem bezlepkové) 79,-
Příloha – pečivo nebo nové brambory
(Vegetariánské, s bramborem bezlepkové) 79,-
Steak a obědový salát týdne
Krůtí
steak na čerstvých bylinkách s novými bramborami, salsou verde a
špenátovým salátkem
Krůtí stehenní steak, rozmarýna, citronový tymián, rané brambory, domácí salsa verde, mladý špenát
Krůtí stehenní steak, rozmarýna, citronový tymián, rané brambory, domácí salsa verde, mladý špenát
(Bezlepkové) 146,-
Dubáčkový
salát s kozím sýrem, zelenou čočkou a červenou řepou
Salát dubový od
pěstitelky paní Drápalové z Břeclavi, pečená červená řepa, francouzská
zelená čočka, čerstvý kozí sýr, máta, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové) 95,-
Domácí sladkosti:
Jahodový dort se žloutkovým krémem 35,-
Domácí lívance s jahodami a sladkou smetanou 68,-
Žádné komentáře:
Okomentovat