Špenátový krém s polentou
Špenát, brambory, cibule, česnek, celer, mrkev, petržel, kysaná smetana, kukuřičná mouka
(Vegetariánské, bezlepkové)
45,-
Vepřové výpečky se zelím a chlupatými
knedlíky
České vepřová plec, červené zelí jablka, cibule, mouka, vejce brambory
89,-
Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou a petrželkovými bramborami
Pstruh, máslo, žloutky, citrón, brambory, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
122,-
Čerstvé Tagliatelle s lososem a špenátem ve smetanové omáčce
Losos, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, parmazán, čerstvé těstoviny – tagliatelle
118,-
Čekankové listy plněné ricottou a ořechy s polentou
Čekankové puky, česnek, bazalka, ricotta, vlašské ořechy, parmazán, máslo, mléko, kukuřičná mouka
(Vegetariánské-bezlepkové)
98,-
Víkendové menu 13-14. 12. 2014
Žádné komentáře:
Okomentovat