Denní menu
16. 12. 2013
Sečuánská polévka
Černé houby, rýžové nudle, kuřecí vývar, kuřecí maso, bambusové výhonky, zázvor, vejce, sójová omáčka, ocet, eszamový olej, jarní cibulka
35,-
Kofty s jehněčím masem a jogurtovou omáčkou s tahini, arabský chleba
Jehněčí maso, hovězí maso, jogurt, tahini, citronová šťáva, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, petržel
96,-
Dhal z červené čočky s arabským chlebem
Červená čočka, zázvor, kurkuma, česnek, cibule, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, chilli (Vegetariánské)
84,-
Týdenní nabídka
Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem
Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan
(Bezlepkové)
168,-
Salát z pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji
Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano
(Bezlepkové, Veganské)
98,-
Domácí paštika s husími játry a armagnacem
Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule
75g……………………………………70,-
135g……..…………….……………115,-
Domácí sladkosti:
Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou
68,-
Domácí lívance se zkaramelizovanou hruškou, skořicí a zakysanou smetanou
68,-
16. 12. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat