Celerový krém s pórkem
Zeleninový vývar, celer, mrkev, petržel, pórek, brambory, smetana, máslo
(Vegetariánské, bezlepkové)
35,-
Pečená marinovaná dančí žebra
Dančí žebra, cibule, rozmarýn, med, česnek, brambory
(Bezlepkové)
125,-
Vepřová pečínka na jablkách
Vepřové plecko, jablka, hřebíček, dijonská hořčice, česnek, cibule
(Bezlepkové)
97,-
Špagetová dýně se sýrovou omáčkou ze sýra s modrou plísní
Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, cibule, česnek, máslo, sýr s modrou plísní, parmazán, smetana, muškátový oříšek
(Vegetariánské, bezlepkové)
83,-
Přílohy:
Bramborové pyré
35,-
Opékané brambory
35,-
Vařené brambory s máslem
25,-
Týdenní nabídka
Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem
Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan
(Bezlepkové)
168,-
Salát z pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji
Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano
(Bezlepkové, Veganské)
98,-
Domácí paštika s husími játry a armagnacem
Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule
75g……………………………………70,-
135g……..…………….……………115,-
Domácí sladkosti:
Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou
68,-
Sobotní menu 21. 12. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat