Lehký pórkový krém
Zeleninový vývar, kořenová zelenina, pórek, brambory, smetana, máslo
(Vegetariánské, bezlepkové)
35,-
Kapr na černo s domácím karlovarským knedlíkem
Jedná se o nejstarší dochovaný český recept na vánočního kapříka. Snoubí v sobě chutě a vůně klasických českých vánoc.
Kapr z rybárny pana Šopíka, kořenová zelenina, cibule, hřebíček, bobkový list, tymián, citron, vlašské ořechy, jablka, sušené švestky, ocet, perníčky vánoční, rozinky, mandle
115,-
Kapustovo-cuketové placky s vařeným bramborem
Kapusta, cuketa, tymián, česnek, majoránka, brambory
(Vegetariánské)
79,-
Brambory dovážíme z farmy v Dolních Dubňanech.
Týdenní nabídka
Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem
Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan
(Bezlepkové)
168,-
Salát z pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji
Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano
(Bezlepkové, Veganské)
98,-
Domácí paštika s husími játry a armagnacem
Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule
75g……………………………………70,-
135g……..…………….……………115,-
Domácí sladkosti:
Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou
68,-
Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou
68,-
Rybí vánoční menu 20. 12. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat