Francouzská cibulačka s krutonem sypaným sýrem gruyére
Hovězí vývar, cibule, máslo, olivový olej e.v., bouquet garni, vinný ocet, bílé pečivo, sýr gruyére
(Bez krutonu bezlepkové)
35,-
Kotleta pečená v mléce (Cotoletta al latte)
Vepřová kotleta, řapíkatý celer, cibule, česnek, bobkový list, mléko, bílé víno, hladkolistá petržel, muškátový oříšek
(Bezlepkové)
98,-
Filet z candáta na šalvěji s holandskou omáčkou
Filet z candáta, šalvěj, máslo, žloutky, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
197,-
Květákové risotto s kapary
Rýže arborio, zeleninový vývar, máslo, parmazán, bílé víno, květák, kapary
(Vegetariánské, bezlepkové)
88,-
Přílohy:
Bramborové pyré s parmazánem
39,-
Celerové pyré
35,-
Opékané brambory
35,-
Vařené brambory s máslem
25,-
Týdenní nabídka
Kuřecí steak Supreme na chilli s opékanými bramborami a salátem
Kuřecí prsa, chilli, brambory, salát
(Bezlepkové)
143,-
Salát z pečené červené řepy s kozím sýrem
Červená řepa, kozí sýr, směs salátových listů, petrželka, červená cibule, balsamikový vinaigrette
(Bezlepkové, Vegetariánské)
98,-
Domácí husí paštika s foie gras
Husí játra, kachní maso, foie gras, armagnac, cibule
75g……………………………………75,-
135g……..…………….……………125,-
Domácí sladkosti:
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-
Domácí lívance s višněmi a čokoládou
68,-
Víkendové menu 2. - 3. 11. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat