Jehněčí vývar s pohankou
Jehněčí vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, bouquet garni, pórek, pohanka. Pohanka je často užívanou surovinou ve zdravé výživě. Je významným zdrojem rutinu, který léčí problémy s cévami. Vhodná je také pro psychicky a fyzicky namáhané osoby. Posiluje imunitu a využívá se i při detoxikaci.
(Bezlepkové)
35,-
Jehněčí ragú s bramborovými noky
Jehněčí maso, cibule, česnek, červené víno, mletá paprika, kysaná smetana, tymián, brambory z Dolních Dubňan, mouka
118,-
Pečená šunka s křenovou omáčkou a domácím karlovarským knedlíkem
Pražská šunka pečená na kosti, křen, smetana, bešamel, mandle, domácí karlovarský knedlík
89,-
Gratinovaná brokolice a růžičková kapusta se sýrem
Brokolice od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, růžičková kapusta, brambory z Dolních Dubňan, česnek, muškátový oříšek, mléko, smetana, sýr Gouda 48%, olivový olej extra vergine
(Vegetariánské, bezlepkové)
89,-
Steak a obědový salát týdne
Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami
Krůtí stehenní steak 2oog
(Bezlepkové)
146,-
Salát s pečenou dýní Hokaido, kozím sýrem a prosciuttem
Čerstvý kozí sýr, prosciutto crudo, pečená dýně Hokaido, směs salátových listů, med, vinaigrette
(Bezlepkové)
125,-
Domácí sladkosti:
Čerstvé fíky smažené na másle s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou
79,-
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-
26. 9. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat