Rybí krém s pórkem a parmazánovým toastem
Vývar z lososa a tuňáka malého, pórek, kořenová zelenina, cibule, česnek, brambory, smetana, bouquet garni, bílé pečivo, parmazán
(Bez toastu bezlepkové)
35,-
Losos pečený na bylinkách s Crème fraîche, vařený brambor s máslem
Losos norský, Crème fraîche 38%, cibule, česnek, yzop, oregano, kopr, brambory z Dolních Dubňan, máslo
(Bezlepkové)
125,-
Jehněčí ragú s bramborovými noky
Jehněčí maso, cibule, česnek, červené víno, mletá paprika, kysaná smetana, tymián, brambory z Dolních Dubňan, mouka
118,-
Gratinovaná brokolice a růžičková kapusta se sýrem
Brokolice od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, růžičková kapusta, brambory z Dolních Dubňan, česnek, muškátový oříšek, mléko, smetana, sýr Gouda 48%, olivový olej extra vergine
(Vegetariánské, bezlepkové)
89,-
Steak a obědový salát týdne
Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami
Krůtí stehenní steak 2oog
(Bezlepkové)
146,-
Salát s pečenou dýní Hokaido, kozím sýrem a prosciuttem
Čerstvý kozí sýr, prosciutto crudo, pečená dýně Hokaido, směs salátových listů, med, vinaigrette
(Bezlepkové)
125,-
Domácí sladkosti:
Broskvový koláč se smetanou
35,-
Čerstvé fíky smažené na másle s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou
79,-
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-
27. 9. 2013
Žádné komentáře:
Okomentovat