pátek 19. října 2012

19. 10. 2012



A 20.10. je Mezinárodní den kuchařů

Polská polévka s matjesem nebo bez 35,-
Červená řepa, květák, paprika, cibule, pórek, rajčata, kysaná smetana

Treska s kari 116,-
Treska bezvousá,kari- květák,čočka, cibule, řapíkatý celer, mrkev, brambor, dýně hokaido,česnek, zázvor, koriandr (bezlepkové)

Květákovo čočkočkové kari 74,-
Květák,čočka, cibule, řapíkatý celer, mrkev, brambor, dýně hokaido,česnek,zázvor, koriandr (bezlepkové)

Burgundská vepřová plec na víně s mixem kysaného zelí a špagetové dýní s chlupatými knedlíky  92,-
 (bezlepkové)

Salát a maso týdne:

Salát s hruškami se zálivkou z modrého sýru,pažitka a pelyňek 88,-


 Hovězí Ball tip steak s vařenými bramborami a pikantní dýní  236,-
Hovězí maso z mladého býka porcováno přes 3 svaly, hokaido, chilli,cibule česnek, smetana

Lívance s malinami a borůvkami a kysanou smetanou 69,-