středa 24. července 2013

24.7.2013

Studený hráškový krém s mátou


Zeleninový vývar, hrášek, smetana, máta


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Pošírovaná vepřová panenka s celerovo-bramborovým pyré


Vepřová panenka, kuřecí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality


(Bezlepkové)


105,-


 


Pečená rajčata s bramborovým pyré a bazalkovým vinaigrette


Rajčata, brambory, smetana, máslo, domácí bazalkové pesto, vinný ocet


(Vegetariánské, bezlepkové)


79,-


Steak a obědový salát týdne


 


Roastbeef s lehkým bramborovým salátem a domácí tatarkou

Hovězí roštěná 2oog, rané brambory, vinaigrette, jarní cibulka, hladkolistá petržel (Bezlepkové)


189,-


 


Salát s grilovanou cuketou a pršutem


Grilovaná cuketa, pršut, směs salátových listů, medový dresing, mandle


(Bezlepkové)


117,-


 


 Domácí sladkosti:


 


Cheesecake s lesním ovocem


35,-


 


Domácí lívance s jahodami


a kysanou smetanou


68,-


Domácí lívance s borůvkami


a kysanou smetanou


68,-


Domácí lívance s malinami


a kysanou smetanou


78,-



24.7.2013

Žádné komentáře:

Okomentovat